Предаването на изборни протоколи в зала Арена Армеец приключи, съобщи .

...
Предаването на изборни протоколи в зала Арена Армеец приключи, съобщи .
Коментари Харесай

Шах. Над 90% от протоколите объркани!

Предаването на изборни протоколи в зала " Арена Армеец " завърши, съобщи . Другото място, където се предаваха бюлетини, бе зала " Фестивална ".

" Не ни даваха да тръгнем. Чакахме 30-40 мин. към учебното заведение, по-късно ни качиха в таксита, само че спирахме по пътя, тъй като залата не била подготвена ", описа Катрин.

В същата обстановка са попаднали и други членове на комисии, съобщи Габриел Вълков, който е помощник към ЦИК. " Има голям проблем - забавя се с час влизането. Пред болница " Токуда " спряхме и чакахме един час. Тези хора са си жертвали времето и здравето, до момента в който някой се накани и ги одобри ", сподели той.

От районните комисии отхвърлиха изказванието, че не са били подготвени в точния момент за банкет на книжата. " Аз съм извънредно сюрпризирана, че тези комисии са завършили в 20.00 ч. и са били тук или по пътя в транспортни средства. При нас не е постъпвал подобен сигнал ", сподели Полина Витанова, секретар на 23 РИК.

Очакванията за доста позволени неточности в изборните протоколи се сбъднаха. Над 90% от тях са връщани за ремонти. Така за някои от първите пристигнали предаването лиши над два часа. " Връщаха ни три пъти. Накрая хората започнаха да се изнервят, пререждаха се, някои плачеха ", описа Елена Антова.

От видеа, качени в обществените мрежи, се виждат дълги опашки и липса на отдалеченост. А в ранните часове на деня имаше и колабирали.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР